Pitanja i odgovori

P

Poštovani, imam 62 godine i redovno koristim Vaš preparat Conprosta. Već 4 meseca pijem punu dozu 3 puta po 3 tablete dnevno. Osećam se značajno bolje i ne bih hteo da prekidam terapiju. Interesuje me da li se doza može vremenom smanjiti?

O

Svakako da posle 4 meseca možete smanjiti dozu čak i na 2 tablete ujutru i dve tablete uveče. Conprosta jeste preparat koji odlikuje veoma brz efekat tako da je neophodno uzimati punu dozu samo dok traju učestali i neprijatni simptomi. Kasnije se, svakako, može smanjiti inicijalna doza i uzimati doza održavanja da bi se sprečio recidiv.

P

Imam 36 godina, dva puta sam se porađala i već petu godinu imam problem sa hemoroidima i to krvarećim.
Da li bi mi Vaša mast Hemor M mogla pomoći?
Hvala unapred.

O

Poštovana gospođo,
Hemoroidi su veoma čest problem naročito kod žena koje su imale porođaj prirodnim putem. Ono što svakako treba prvo preduzeti u tretmanu hemoroida jeste higijensko-dijetetski režim ishrane uz unos velike količine tečnosti i biljnih vlakana. Hemor M je mast koja je u praksi pokazala odlične rezultate posebno u tretmanu krvarećih hemoroida. Toplo Vam preporučujem da probate sa Hemor M-om jer korist za Vas može biti višestruka.

P

Po preporuci lekara sam dobila da pijem Vaš preparat Cysticlean, a nedugo zatim sam saznala da sam trudna. Recite mi, molim Vas, da li ja mogu da nastavim da pijem Cysticlean i za vreme trudnoće?Hvala

O

Cysticlean se može potpuno bezbedno koristiti za vreme trudnoće i dojenja bez ikakvih kontarindkacija. Čestitamo Vam na lepom događaju za Vas.

P

Majka sam jednomesečnog dečaka i imamo velikih problem sa grčevima. Da li su kapi Babyfen ispitane i da li se mogu davati bebi u tom uzrastu? Unapred zahvalna.

O

Babyfen kapi su francuski preparat na bazi kima koji se primenjuje već 10 godina u Francuskoj i Belgiji, zvanično je registrovan od 2010. godine u Republici Srbiji i prošao je sve neophodne kontrole i ateste od strane relevantnih institucija.
Babyfen je potpuno bezbedan za primenu od prvog dana rođenja deteta.

P

Poštovani, urolog mi je preporučio da za poboljšanje spermograma koristim liofilizovani matični mleč u kesicama, zakazao mi je kontrolu za tri meseca, da li to znači da sve to vreme treba da koristim Vaš preparat?

O

Liofilizovani matični mleč se koristi onoliko dugo koliko traje i period obnove semene tečnosti. Od srca Vam želimo uspeh u terapiji.

P

Poštovani,

Da li bih mogla da koristim Regulex kapsule iako primam insulin obzirom da mi glukoza u krvi ne pada ispod 10 mmol/l? Hvala.

O

Slobodno možete uzimati Regulex kapsule uz postojeću terapiju ako je glikemija i dalje neregulisana. Ono što je podjednako važno, osim hipoglikemijskog dejstva Regulex-a, jeste i njegovo delovanje na ublažavanje komplikacija dijabetesa.

P

Poštovani,
Bio sam kod lekara, glukoza mi je 7,5 mmol/l, lekar je bio neodlučan da li da mi uvede lekove, ali mi je ipak savetovao dijetu i kontrolu za mesec dana da vidi šta ćemo dalje. Da li bih ja mogao uzimati Regulex kapsule i da li one imaju neke neželjene efekte?

O

Poštovani,
Regulex kapsule su potpuno prirodan preparat koji se može koristiti dugoročno bez ikakvih posledica ili neželjenih delovanja. Verujem da ćete upotrebom Regulex kapsula postići odlične rezultate u regulisanju nivoa glukoze u krvi.

Srdačan pozdrav