Pitanja - ITS Beo

Pitanja

Home Pitanja

Poštovani, imam 62 godine i redovno koristim Vaš preparat Conprosta. Već 4 meseca pijem punu dozu 3 puta po 3 tablete dnevno. Osećam se značajno bolje i ne bih hteo da prekidam terapiju. Interesuje me da li se doza može vremenom smanjiti?

Svakako da posle 4 meseca možete smanjiti dozu čak i na 2 tablete ujutru i dve tablete uveče. Conprosta jeste preparat koji odlikuje veoma brz efekat tako da je neophodno uzimati punu dozu samo dok traju učestali i neprijatni simptomi. Kasnije se, svakako, može smanjiti inicijalna doza i uzimati doza održavanja da bi se sprečio recidiv.

Imam 36 godina, dva puta sam se porađala i već petu godinu imam problem sa hemoroidima i to krvarećim. Da li bi mi Vaša mast Hemor M mogla pomoći? Hvala unapred.

Poštovana gospođo,
Hemoroidi su veoma čest problem naročito kod žena koje su imale porođaj prirodnim putem. Ono što svakako treba prvo preduzeti u tretmanu hemoroida jeste higijensko-dijetetski režim ishrane uz unos velike količine tečnosti i biljnih vlakana. Hemor M je mast koja je u praksi pokazala odlične rezultate posebno u tretmanu krvarećih hemoroida. Toplo Vam preporučujem da probate sa Hemor M-om jer korist za Vas može biti višestruka.

Po preporuci lekara sam dobila da pijem Vaš preparat Cysticlean, a nedugo zatim sam saznala da sam trudna. Recite mi, molim Vas, da li ja mogu da nastavim da pijem Cysticlean i za vreme trudnoće?Hvala

Cysticlean se može potpuno bezbedno koristiti za vreme trudnoće i dojenja bez ikakvih kontarindkacija. Čestitamo Vam na lepom događaju za Vas.

Majka sam jednomesečnog dečaka i imamo velikih problem sa grčevima. Da li su kapi Babyfen ispitane i da li se mogu davati bebi u tom uzrastu? Unapred zahvalna.

Babyfen kapi su francuski preparat na bazi kima koji se primenjuje već 10 godina u Francuskoj i Belgiji, zvanično je registrovan od 2010. godine u Republici Srbiji i prošao je sve neophodne kontrole i ateste od strane relevantnih institucija.
Babyfen je potpuno bezbedan za primenu od prvog dana rođenja deteta.

Poštovani, urolog mi je preporučio da za poboljšanje spermograma koristim liofilizovani matični mleč u kesicama, zakazao mi je kontrolu za tri meseca, da li to znači da sve to vreme treba da koristim Vaš preparat?

Liofilizovani matični mleč se koristi onoliko dugo koliko traje i period obnove semene tečnosti. Od srca Vam želimo uspeh u terapiji.

Poštovani, Da li bih mogla da koristim Regulex kapsule iako primam insulin obzirom da mi glukoza u krvi ne pada ispod 10 mmol/l? Hvala.

Slobodno možete uzimati Regulex kapsule uz postojeću terapiju ako je glikemija i dalje neregulisana. Ono što je podjednako važno, osim hipoglikemijskog dejstva Regulex-a, jeste i njegovo delovanje na ublažavanje komplikacija dijabetesa.

Poštovani, Bio sam kod lekara, glukoza mi je 7,5 mmol/l, lekar je bio neodlučan da li da mi uvede lekove, ali mi je ipak savetovao dijetu i kontrolu za mesec dana da vidi šta ćemo dalje. Da li bih ja mogao uzimati Regulex kapsule i da li one imaju neke neželjene efekte?

Poštovani,
Regulex kapsule su potpuno prirodan preparat koji se može koristiti dugoročno bez ikakvih posledica ili neželjenih delovanja. Verujem da ćete upotrebom Regulex kapsula postići odlične rezultate u regulisanju nivoa glukoze u krvi.

Srdačan pozdrav

Postavite pitanje

Pošaljite nam vaše pitanje ili nedoumicu, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.