EKOVIR | PODRŠKA U TERAPIJI UPALA PLUĆAUPALA PLUĆA

Shop

EKOVIR

1,200 RSD

+ Troškovi poštarine

Troškovi zavise od kurirske službe. Cenovnik.

Kategorija:

Opis

DIJETETSKI SUPLEMENT KAO PRIRODNA PODRŠKA U TERAPIJI VIRUSNIH UPALA PLUĆA

KLINIČKI DOKAZAN KAO DODATNA TERAPIJA KOD:  VIRUSA GRIPA, POGORŠANJA HRONIČNIH BOLESTI PLUĆA

 

Ekovir je prirodni preparat, dijetetski suplement dugog istorijata, koji se sa uspehom godinama unazad koristi kao dopuna terapije kod upala pluća izazvanih virusima, u pogoršanjima hroničnih opstruktivnih bolesti pluća, ali i u terapiji obične kijavice.

SASTAV:

U svom sastavu sadrži ekstrakte 11 odabranih biljaka (Fructus Forsythie, Flos Lonicereae japonicae, Radix Isatidis, Radix Rhei……), koje svojim aktivnim sastojcima ispoljavaju preko potrebno dejstvo kod virusnih oboljenja.

DEJSTVO:

1.Ekovir deluje direktno protiv virusa i sprečava njihovo umnožavanje, što je dokazano mnogobrojnim naučnim istraživanjima.

2.Drugi efekat ovog preparata je da kontroliše snagu zapaljenskog odgovora organizma i na taj način sprečava da sam organizam prejakom reakcijom na prisutvo virusa dovede do oštećenja organa.

3.Treći način dejstva ovog preparata je da deluje na stimulaciju imuniteta i na taj način čini da se sam organizam aktivnije bori protiv virusa.

NEŽELJENI EFEKTI:

Dejstvo ovog preparata je potvrdjeno brojnim naučnim i kliničkim studijama u kojima je preparat korišćen kao dopuna standardnoj terapiji, i pritom uz pomenuta dejstva nisu prijavljeni neželjeni efekti tokom primene preparata.

DOZIRANJE:

3×4 kapsule dnevno (samostalno ili uz postojeću terapiju), 4-14 dana u zavisnosti od težine kliničke slike

 

Dodatne informacije

Weight

60gm

Color

Black